recenzije

Haspyd

Перехрестя двох вітрів

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

banner
banner

reportaža

22. 7. 2015  METAL JE ZAKON, USE OSTALO SUXXX!!!11 LOOOL  (22. 7. 2015, UN PLAC NA METELKOVI)
BI SE MOGO UČIT KVADRATNO FUNKCIJO, SAM SN RAJŠ ŠU NA KONCERT, KER MATEMATIKE ITAK NE BOM NIKOL NUCU U LAJFU

SEM U NEDELJO ŠOL NA LIDIVITY, LOUWER THEN ZEROW IN VULAVTHROEN, KER SO FUL BRUTAL BANDI IN POSLUŠAM SAM TAKO MUZIKO, KER JE FUL FOLKA NE MARA IN NE ŠTEKA. JS SN U TAKI MUZIKI ŽE OD PRVEGA SEMESTRA PRVEGA LETNIKA, ZDEJ SN PA U DRUGEM SEMESTRU PRVEGA LETNIKA.

SM PRVO ŠOL U DVORANO IN JE BIL TM FOLK U BRUTAL MAJCAH METAL BANDOV, TAK KO JS IN SN BIL FUL HEPI. NISN VEDU, KERE MAJCE MAJO, SAM ZIHER SO BLI KUL IN UNDERGROUND BANDI, KO NOBEN NE VE ZA NJIH. SICER SN UPU, DA BO KDO OPAZU MOJO PODPORO UNDERGROUND GLASBI S SVOJO AMON AMARTH MAJCO, SAM NI NOBEN. MOGOČ JIH NOBEN NE POZNA. SM KR ZIHER, DA JIH EDINI POZNAM, LOL, ČEPRAV SO NAJBOLJŠI V VESOLJU IN ČE SE KDO NE STRINJA, SE NEJ JEBE.

PRVI SO BLI VULAVTHROEN. BAJE AVSTRIJCI IN IGRAJO FUL BRUTALNO GLASBO, SAM NI MI BLO VŠEČ, KER JE MEL KITARIST KRATKE LASE, DRUG KITARIST PA JE BAJE PEL PR NEKIH SLOVENSKIH CRADEL OF FIFTH IN JE ZATO MEU MANJ STRUN. GLAVN PEVC JE MEL TUT KRATKE LASE, ZATO OCENO NJIHOUGA NASTOPA NIŽAM NA 3.

IGRAL SO FUL BRUTAL DRUGAČ IN VOKALI SO BILI GLASNI IN KRIČEČI KOT PRI ENSIFERUM, MOJ NAJBOLJŠI BAND! KITAR NISM NEKI FUL ŠTEKU, KER NI BLO DOST MELODIČN, SAM SO PA BOBNI FUL ŽGAL IN TO BI MOJO MAT ZIHER FUL MOTL, HAHA, BABA FUKJENA, KO MISLI DA MORN DELAT DOMAČE NALOGE.

POL SO BLI LOWER THEN ZEROW. NEMCI, OD TN SO TUT REMSTEIN, KO LAIBACH DELAJO NJIHOVE COVERJE IN SO MEL DVA VOKALA PA NA ENEM JE BLA ŽENSKA IN SO BLI ČIST TAK KO ARCHER ENEMY, SAM SE NI TOLK KITAR ZAŠTEKAL, KER NISO BLI TOLK MELODIČNI, KAR BANDI FUL NE ZNAJO IN NI DOST MELODIČNIH BANDOV, KI SO ITAK DABEST. SN SI MISLU, PIZDA BI PEVKO FUKO, HAHA, KER JE BLA METALKA, DRUGE BABE ME NE ZANIMAJO! RAZEN JUSTIN BIEBERJA, HAHAHA, SEJ NEEEEEE, LOOOOOL.

NA KONCU SO BLI PA LIDIVITY, BAJE NEJ BI BLI ŽE VEČ KO 20 LET SKUPI, SAM FUL NISN RAZLOČU NJIHOVIH KOMADOV. SAM JE BLO VSEEN KUL, KER TUT TEGA MOJA MAT NE BI MARALA, PA BI TEŽILA, KDAJ BO TA MOJA FAZA MINILA. KAKA FAZA, PIČKA FUKJENA, TO SN JS IN VEDN BOM TAK! JS PAČ TKO, SPLOH NISM FUKJEN, HAHAHAHA. NJIHOV PEUC JE BIL ČRNC IN NA SREČO NI VIDU MOJGA KARANTANCA NA HLAČIH, SAM SO BLI USEEN KUL.

KONCERT MI JE BUL FUL UŠEČ. MUZIKA MI JE BLA UŠEČ. NI BILO NEKI LJUDI, SAM FOLK ITAK NE ŠTEKA TAKE MUZIKE IN GREJO RAJŠ NA JANA PLESTENJAKA, HAHAHA, BUDALE.

twitter facebook