recenzije

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

banner
banner

recenzija

29. 9. 2014  Exhumed/Iron Reagan - Split 12''  (Tankcrimes Records, 2014)
Kratko in sladko!

Že v začetku januarja letos so ameriški Iron Reagan (bend, ki ga tvorijo člani Municipal Waste, Darkest Hour itd.) dali vedeti, da je tole njihovo leto. Par tednov nazaj je tako izšel prvenec Tyranny Of Will (recenzija kmalu!), podpisali so pogodbo z založbo Relapse itd., pred tem je prišel še EP Spoiled Identity. A vse se je začelo – letos, mislim! – s 12'' splitom, na katerem eno stran zajemajo label mates Exhumed, na drugi pa Iron Reagan.

Ker gre za 12'', vse skupaj traja slabih 20 minut in že to je dovolj, da vas sesuje kot pičke. Exhumed ponudijo najprej dva odlična komada, ki zvenita mnogo bolj surovo kot komadi na platah Necrocracy ali All Guts, No Glory. Ruži. Že prvi komad ima otvoritveni riff, ki pravi ''Najebaćeš. I ti ćeš najebati. Najebaćete!'', potem pa gre samo še navzgor. Napalmovski riffi, dvojni vokalni napad, mnogo bolj pristen bobnarski groove ter seveda bolne solaže. Potem pa duhu 12'' primerno ponudijo še dva coverja, in sicer od Minor Threat ter Agnostic Front. Vrhunsko!

Iron Reagan stran je mnogo bolj straigh in your face in mnogo bolj tipično Iron Reagan – vokali Tonyja Forreste dajo vedeti, da tu ni zajebancije, saj možakar pljuva čez vse živo, medtem ko ostanek benda šusa in riffa vsevprek v pravi crossover maniri. Brez priredb.

Če se da, nabavite.

twitter facebook