recenzije

Haspyd

Перехрестя двох вітрів

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

banner
banner

recenzija

7. 7. 2014  Rot in Hell - Ruined Empire  (Organized Crime Records, 2014)
Kakšne posebnosti ne pričakujte, ker zadeva je enostavna - če so vam všeč skupine, kot so Integrity, Ringworm, Vegas, Gehenna, …., vam bo ustrezala tudi tale zadeva.

Že dolgo ne pomnim, da bi holy terror skupine izdajale toliko albumov, kot jih v preteklih nekaj letih. Ne glede na to ali gre za split, EP, 7'', …. gre za nove skladbe, nove izdaje, ki so venomer več kot le dobre.

Poleg masovnih izdaj zlovešče strani HC žanra pa se letos iz moje strani drugič vračajo angleški Rot In Hell, ki nam v izjemno malem razmaku ponujajo album št. 2 za leto 2014.

Kljub temu, da se vam sedaj že malce nasmiha, pa vas moram kljub nadobudnemu predgovoru malce razočarati, kajti album Ruined Empire ni novost, ampak gre za skupek že izdanih skladb (nekako sem vas moral malce ''potegniti za nos'').

Ampak ne biti kaj preveč razočarani, ker zadevo morate gledati iz pozitivne strani, in sicer gre pri albumu kot rečeno za celoto 13 skladb, katere so se nahajale na sedaj razprodanih albumih in jih skupina ponovno ponuja za vse zamudnike oz. vse tiste, ki so skupino šele pred kratkim spoznali.

Glejte iz stališča, kot ga je lansko leto ubrala zasedba Catharsis z albumom Light From A Dead Star, pri katerem so vse skladbe uvrstili na en album iz enega samega razloga, in sicer zaradi vseh razprodanih izdaj.

Da je bil pri Catharsis korak uspešen lahko potrdi dejstvo, da so vse kopije albuma Light From A Dead Star razprodali še preden je uradno izšel, kar pa pomeni, da lahko enako pot ubere tudi album zasedbe Rot In Hell Ruined Empire.

No mogoče ne ravno v tako hitrem času, je pa res, da bo zadeva slej kot prej razprodana.

Če se vrnemo še na glasbeno področje, lahko rečem, da se na omenjenem Ruined Empire nahajajo same dobrote, ki nosijo ime A Vicious Joy, Over The Line, Amsvartnir, Sixteen, ….

Po navedenih skladbah verjamem, da poznavalec oz. poslušalec ve, kaj to pomeni oz. kaj od albuma pričakovati (no, lahko bi to sklepali tudi pri naslovnici, ki močno spominja na album Allways In The Hallways iz leta 2009), ostali pa lahko pričakujete HC smer Integrity.

Kakšne posebnosti ne pričakujte, ker zadeva je enostavna, če so vam všeč skupine, kot so Integrity, Ringworm, Vegas, Gehenna, ….vam bo ustrezala tudi tale zadeva. V obratni smeri pa vam zadevo ne priporočam.

Ruined Empire, kot rečeno, ni novost je pa komplet samih dobrot, pri katerih vam je svetovano, da naj vam ne uidejo iz rok.

twitter facebook