recenzije

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

banner
banner

recenzija

8. 9. 2014  Integrity - Piss Off, You Bloody Wankers  (Holy Terror Records, 2014)
Za zaključek lahko rečem, da bodo zadevo malce bolj veseli zbiratelji in sledilci holy terror gibanja, kot pa tisti, ki skupini sledijo le občasno.

Kakšne ekstra predstavitve sklepam, da ni potrebno. Vsem je jasno, da ni izdaje od Integrity, da je ne bi poslušal in posledično tudi recenziral, kar pa nas takoj ponese na trenutno izdajo Piss Of You Bloody Wankers.

Pozor!!! Preden pomislite oz. ste presenečeni nad še eno Integrity izdajo vas moram predhodno opozoriti, da Piss Off You Bloody Wankers ni LP niti ni EP, kaj šele, da bi bil split.

Gre za ponovno potezo ene skladbe oz. single izdaje, kar pa smo letos že videli pri izdaji 7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch.

Poleg dejstva ene skladbe pa vas moram opozoriti tudi na to, da Piss Off You Bloody Wankers niti ni nova izdaja, ampak gre za live skladbo iz leta 1992, ki nikoli ni bila izdana (če gre za priredbo kakšne stare punk skupine ne vem, ker naslov je precej netipičen za Integrity).

Torej ena skladba oz. posnetek iz koncerta leta 1992 imenovan Piss Off You Bloody Wankers se odvije v dobri minuti in pol in prva stvar, ki mi pride na misel je live album Palm Sunday.

Je nekakšna mešanica robustnega punka, HC ter crusta (sledeči mogoče zaradi tega, ker gre za live skladbo, kjer se občuti šumenje in robusten odnos do instrumentov), kar pa me ponovno spomni na album Palm Sunday (omenjen album je bil izdan leta 2006, ampak gre v bistvu za live posnetek iz leta 1992, ki pa je vseboval 10 skladb in verjamem, da niso uradno izdali vseh, ker je posnetek Piss Off You Bloody Wankers praktično identičen celotnem albumu Palm Sunday).

Kakorkoli že, verjamem da nekateri tretirate omenjeno izdajo, kot povsem ne vmesno, drugi pa me verjetno razumete, če rečem, da gre za super skladbo.

Gre pač za sklop oz. krog oboževalcev, ki Integrity, kot skupino tretira povsem drugače, kot ostale skupine in če Dwid preko svoje založbe Holy Terror izda eno skladbo, jo vsi praktično dojamemo za nekaj svetega – kljub temu, da gre za skladbo staro 22 let.

Za zaključek lahko rečem, da bodo zadevo malce bolj veseli zbiratelji in sledilci holy terror gibanja, kot pa tisti, ki skupini sledijo le občasno.

twitter facebook