recenzije

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

banner
banner

recenzija

2. 7. 2015  Ooral Sea - Ooral Sea  (samozaložba, 2015)
njuna ljubezen ni potrebovala besed

Ooral Sea sta glasbeni duo iz Krškega. Sestavljata ga Ignac (oz. Slavc) na kitari ter vokalu in Uroš (oz. Bufo) na bobnih. Nekaj mesecev nazaj sta izdala album, ki se prav tako imenuje Ooral Sea. Album vsebuje 8 pesmi in mi je bil zelo všeč. Večina pesmi je dobrih in zato mi je album všeč. Igrata garažni rock, stoner rock, grunge in ostale zvrsti, ki sem jih pobral iz drugih recenzij za ta album. Album je zabaven in ima svetlo naslovnico, na kateri so obrazi. Naslovnica mi je všeč.

Prav, malo resnosti. Dejanska recenzija:

Iz sanj ga je prebudilo nežno smrčanje osebe, s katero si delita posteljo, čustva ter zvezo. Odprl je oči in pred njim se je narisala gora moškosti, ki je trdno spala poleg njega. Vonjal je znoj na njem, a ni vedel, ali vonja njegov znoj ali vonja svoj znoj na njem.

Stisnil se je k njemu in z roko podprl njegovo dojko, ki je veličastno dokazovala moč gravitacije s svojo prepričljivim moškim prsnim slapom, ki je doživljal svoj konec v bajeslovni bradavički, katere center so vestno varovale dlačice.

Njuna telesa sta postalo eno in od samega drhtenja se je sedaj tudi prej omenjena gora moškosti zbudila, se obrnila proti svojemu partnerju, ki ga je nežno žličil in ga mehko poljubil na čelo in nato na ustnice.

“Dobro jutro, Slavc”
“Dobro jutro, Bufo”

Nekaj časa sta ležala v objemu, brez besed, saj njuna ljubezen ni potrebovala besed. Njuna telesa sta si povedala vse, kar je bilo potrebno. Njuna čustva so dejala stvari, ki jih nista mogla izustiti. Pa itak nista svojih ustnic uporabljala drug na drugem zato, da bi si izpovedovala ljubezen, ampak kvečjemu zato, da sta si jo pokazala.

“Kaj bi jedel, moj predragi mandolinček?”
“Tebe, ti moj karamelni bonbonček s čokoladnim prelivom!”
“Oh, mucica moja, to kakopak. Tudi jaz bi si poželel tvoje sladkobnosti, a dobro veš, da nisem mislil tega.”
“Ah, ti možganček, ti. Kakopak sem se samo šalil. Jedel bi karkoli mi skuhaš. Karkoli narediš, je odlično, saj je narejeno z ljubeznijo!”
“Kako naj ne bo z ljubeznijo, če je pa zate?”

Obadva sta se nasmihnila in se pričela žgečkati, kar se je končalo z divjim poljubljanjem, pri katerem so še bogovi čutili ponos. Po tem, ko sta okusila drug drugega, sta si globoko zrla v oči. V njunem pogledu je poleg ljubezenskih iskric sijala čista toplina neokrnjene ljubezni, ki bi lahko premikala gore oz. Bufotove joške, kar jih tudi je!

Navihančka sta si za zajtrk privoščila dve kuhani jajci ter hrenovko z majonezo in se ob tem navihano smehljala. Ob zajtrku sta se vsake toliko pogledala in mogočno zardela in sramežljivo pogledala nazaj v svoje krožnike. A nenadoma ju je prešinila ideja … kaj ko bi enkrat poskusila žgati inštrumente namesto drug drugega?

Epske dekade sta igrala skupaj in v njuni glasbi se sliši, da takšno ljubezen kot jo čutita drug do drugega, jo čutita tudi do svojega ustvarjanja. Preprost, a zabaven album. Kdaj monoton, a ustvarjen z ljubeznijo in če ne drugega, sem vsaj videl tiča od obeh. Lahko bi napisal še kaj o albumu, ampak škoda tipkovnice.

twitter facebook