recenzije

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

Sodom

Out of the Frontline Trench

hudic

Ne Ergo Dimittas

banner
banner

recenzija

25. 5. 2011  Agnostic Front - My Life My Way  (Nuclear Blast, 2011)
V celoti gledano, je zadnja izdaja legend čista kvaliteta ...

Agnostic Front … skupina, ki bo večno zapisana na NYHC-sceni (itak, saj so ''godfathers'' – op. ur.), ali pa vsaj ostala v spominu že zaradi tega, ker so oni bili eni prvih, ki so naredili NYHC takšen, kot je danes in jo še vedno poslušamo po vseh teh letih in ki se sedaj vračajo nazaj na sceno po njihovem zadnjem izidu Warriors iz leta 2007.

Čeprav album My Life My Way ni ravno to, česar se spomnite iz leta 1984, ampak bodimo realni: koliko skupin se drži načel že več kot 30 let? Ne kaj preveč dosti in eni izmed njih so definitivno Agnostic Front, pravi vojaki ulic in s tem so tudi upravičeno oklicano botri NYHC-ja in HC-ja nasploh.

Glasbeno so AF še vedno težki, kakor na Warriors, ampak nam nudijo malo več punka z rahlo večjim »trešerskim« pristopom v skladbah, pri bobnih pa je situacija nekako enaka. Vokalno pa so pri Rogerju Miretu rahle spremembe, kajti (pravi) moški, kot je Miret, nam skozi album My Life My Way pokaže svoje surove emocije in rahlo manj celotne ''tough guy Hatebreed'' volje, kar pa bo bolj všeč starejšim AF- in malo manj novejšim oboževalcem. Besedilno pa vemo vsi, kaj pričakovati od AF (the way of life, Hardcore pride …).

V celoti gledano, je zadnja izdaja legend čista kvaliteta, brez kritik, HC-album, ki se je vrnil malo h koreninam, a hkrati vključil tudi modernejše dele in naredil izdelek ponosa.

twitter facebook