recenzije

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

banner
banner

recenzija

17. 8. 2011  All Pigs Must Die - God Is War  (Southern Lord, 2011)
Ste se že kdaj spraševali, kaj bi prišlo ven iz skupin Converge, The Hope Conspiracy ter Bloodhorse?

 

Ne sprašujte več, kajti člani omenjenih skupin so se preko južnega gospodarja odločili povedati, zakaj je bog vojna in zakaj je vsaka stvar od Converge prekleto dobra tudi brez božje pomoči.

Torej, vojne himne so spisane in sedaj je samo vprašanje, ali ste pripravljeni na vojno? Bolje za vas, da ste, ker nov anti-prašičji izdelek je nenormalno dober in se že giblje proti vrhu najboljših albumov v letu 2011. In kako tak izdelek najbolje opisati in vam ga predstaviti na način, da ga vzljubite že med branjem?

8 skladb v 33 minutah, usmerjenih proti bogu, HC, premazan z d-beat vložki in celo občasnimi vetrovi floridskih death metal skupin. Če povzamemo celoten album, bi laiki rekli, da gre praktično za eno in isto stvar brez sprememb in seveda z nerazločnimi vokali. Ker pa mi nismo laiki in vemo in poznamo bende ter zvrsti, ki jih poslušamo, lahko milo rečem ''laiki odfukajte'', kajti album je zakon!!!

Super d-beat bobnanje, metalsko obarvane kitare (seveda z na trenutke zelo počasnimi sludge vložki), kričeče zadiralni vokal ter besedila boljša, kakor babičina jabolčna pita.

God is War je namenjen neomejenim ekstremnežem (seveda tistim, ki lahko poslušajo HC, metal, d-beat brez power pa simfoničnega sranja) in prisežem, da vam bo album, napolnjen z nitroglicerinom, ostal v spominu in vam bo grel srce sovraštva še dolgo, če ne ste pač izgubljeni in preslepljeni z vero. Eat it!!!

twitter facebook