recenzije

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

Sodom

Out of the Frontline Trench

hudic

Ne Ergo Dimittas

banner
banner

recenzija

3. 7. 2014  Gnaw Their Tongues & Alkerdeel - Dyodyo Asema  (Consouling Sounds, 2013)
Rob Schneider is a black metal album, derp derp derp derp

'Abandon all hope, ye who enter here.'

Stavek, ki je zaznamoval Dantejevo pot v pekel. Stavek, ki ga lahko večkrat apliciramo na vsakodnevno življenje:

Ko skušamo starše prepričati, da nismo totalen propad.
Ko nas skušajo starši prepričati, da nismo totalen propad.
Ko zaženemo Dark Souls.
Ko me Tegla prosi, da naj mu pošljem recenzije pravočasno.
Ko skušam doživeti erekcijo ob prisotnosti žensk.

Ko slišimo Dyodyo Asema.

Stvaritev, katerega imena ni možno izgovoriti, ne da bi pri tem izpadli totalen retard, je plod nečistih glasbenih spolnih obredov med Alkerdeel in Gnaw Their Tongues. Glasba prvih je mutantski pankrtski sin black metala, prepojen z bolnimi vokali, vplivi glasbenih zvrsti, ki zahtevajo rahlo večje vnose drog, glasba drugega je pa solo projekt, za katerega lahko uporabim opis od Alkerdeel, samo s tem dodatkom, da je dečko, ki stoji za Gnaw Their Tongues, rahlo bolj prfuknjen.

Dyildyo je soundtrack potovanja v pekel. Sicer je samo cca. 20 minutna turica, ki vsebuje samo en komad, ampak, če bi bilo več, bi se marsikomu še sfukalo, ker ta zadeva je še bolj turobna in psihopatska od ljudi, ki prostovoljno gledajo islandske umetniške filme.

Potujemo skozi vseh devet krogov pekla, s tem, da skozi prvega potujemo prvo tretjino časa. Ni intenzivnosti, samo ogaben drone z vokalom, ki nadomešča satanovo menstruacijo in nas pripravlja na apokalipso, ki nas še čaka. In kdor čaka, penis v vse vagine … in dočaka.

Ko komadu sfuka, mu sfuka še bolj kot pa Gordonu Ramsayu ob kuharskih podvigih mojih cimrov. Useka iz ničesar. Prvo smo se skozi pekel vozili z neko zaostalo verzijo vlaka, ki jo poznamo iz Postojnske jame, kar se nato spremeni v vlak übersmrti in Satan in vse in ptice v naravi, vuhu!

Penetrira (hihi) nas šus, najzlobnejšejšejše se bodele nekaj kitare zlobnosti +6, ponovni kriki rahlo neuravnovešene osebe, s katero ne bi ravno užival ob pogostih čajankah in sumljivo odličen bas, ki dejansko ne zveni kot kozlanje in pelje rahlo po svoje, kar ob precejšnji kaotičnosti zvoka deluje nadvse oh in splosdhjlegsdsgzfdgsdjz3ggasg … h.

Pravijo, da rožice ob glasbi lepše rasto. Ob tem vam bodo iz lončkov zrastle lovke ov Cthulhu, da boste lahko imeli svoj osebni hentai paradiž. Ph'nglui mglw'nafh Fuksija R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Hrup, Satan, perverzija, govno, stvari, ki niso leteči medvedki in ostale kul stvari, ki jih redko omenjajo v domu upokojencev, so zbrane v teh dvajsetih minutah glasbenega ekshibicionizma človeške bolnosti.

Če na skrivaj nabirate materine solze in jih uporabljate kot lubrikant, potem je to za vas. Če pa želite poslušati srečno glasbo o ptičkah, sreči v ljubezni in objemih sočloveka, pa se raje ubijte. Ali pa posezite po drugi glasbi.

Pa naj Kiss že razpadejo enkrat, pičkumater.

twitter facebook