recenzije

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

Sodom

Out of the Frontline Trench

hudic

Ne Ergo Dimittas

banner
banner

recenzija

2. 6. 2011  Winds of Plague - Against the World  (Century Media, 2011)
Prekleto, odločite se, kaj mislite preigravati!!!

 

Zadeva bo najlažje razumljiva takole … Kako naj začnemo z novim albumom? … Ideja!!! Pomislimo na kuhinjo in pripravo jedi.

Kot osnovo pri kuhanju so si Winds Of Plague vzeli deathcore. Kot glavne sestavine so si omislili Hatebreed, Dimmu Borgir in N. W. A., vse skupaj začinili, fino premešali in dobili … najslabšo hrano, ki ste jo v življenju vi okusili in oni hvalili.

V tem primeru nisem mogel verjeti, kaj poslušam. Na trenutke je zvenelo kot Dimmu Borgir (v nekaterih skladbah so celo uporabljali enako preigravanje klaviatur!!!), na trenutke kot Hatebreed in na trenutke kot Wu-Tang Clan!! Prekleto, odločite se, kaj mislite preigravati!!! Ali boste nekakšen simfonični black metal, ali nek beatdown hardcore ali pa boste raperji, ker vse skupaj zmešano ne gre, ne samo, da ne gre – v bistvu ne bo nikoli šlo!!!

Da ne omenjam, da mi ni jasno, kako je Jamey Jasta (Hatebreed) privolil v sodelovanje (njegovo dretje sse liši v četrti skladbi Built for War).

Simfonični deathcore my ass!!! Če ste oboževalci Dimmu Borgir ali pa Hatebreed ali pa celo Wu-Tang Clan, vam odsvetujem ta album. Raje poslušajte vsako skupino posebej in ne skupaj zmešano v Winds of Plague, ker boste dobesedno razočarani, če pa ne, potem pa sodite med manjšino ali pa samo med oboževalce ignorantske deathcore glasbe (a ni to že izumrlo?!!).

twitter facebook