recenzije

Haspyd

Перехрестя двох вітрів

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

banner
banner

recenzija

13. 4. 2014  Integrity - 7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch  (A389 Recordings, 2014)
Po 20 letih smo ponovno priča navezi Hellion/A. Melnick/L. Melnick/C. Smith ter M. Konopka oz. zasedbi, ki je nazadnje skupaj igrala 20 let nazaj, in sicer na albumu Systems Overload.

Dragi prijatelji in ljubitelji temačno usmerjenega HC-ja oz. holy terror žanra, ponovno je napočil čas, ko vam lahko predstavim novost iz štaba Integrity, kar pa pomeni, da je kakršnakoli predstavitev povsem nepotrebna, ker v tem času vam je skupina dobesedno že znana (če vam ni, vas je lahko sram – ker jo omenjam vsaj 3x na mesec).

Ne glede na to, da skupina vsako leto izda določeno količino skladb v obliki vinila, CD-ja, EP-ja ali pa samo kot samostojno skladbo (single), smo vedno vzhičeni pri vsaki noviteti, katero nam ponudijo Dwid in njegovi pajdaši.

Omenjeni razbojniki pa nam tokrat ponujajo eno samcato skladbo, imenovano 7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch, ki je izšla v obliki vinila formata 7'' (prek založbe A389, ki pa je v preteklosti že izdajala ''single'' plošče). O tem, da je škoda, ker gre le za eno skladbo, ne bomo niti razpravljali, ker verjamem, da nas bodo Integrity letošnje leto ponovno razveselili še s kakšno dobroto, ki pa bo malce bolj obsežna.

Priznam, da pri Integrity obožujem vsa obdobja: od vrhunskega ''zmetaliziranega'' HCja v prvih letih pa vse do eksperimentiranja in spogledovanja z ostalimi žanri v kasnejšem obdobju. Na začetku letošnjega leta smo vam v obliki novice ponudili 30-sekundno pokušino skladbe 7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch, ki pa nam niti ni prinesla vrhunca znotraj skladbe, saj je bil izsek na momentu tipičnega Integrity igranja in je marsikoga pustila na ''mrzlem'' (vključno z menoj).

7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch pa ni zanimiva le glasbeno, ampak tudi v okviru članov skupine. Po 20 letih smo ponovno priča navezi Hellion/A. Melnick/L. Melnick/C. Smith ter M. Konopka oz. zasedbi, ki je nazadnje skupaj igrala 20 let nazaj, in sicer pri albumu Systems Overload.

Skladba se odvije v skorajda 4 minutah in je vse tisto, kar lahko pričakuješ od zgoraj navedene zasedbe. Vsebuje tisti tipičen Integrity pridih, ki pa se ne nagiba na novost, ampak se vrača nazaj na zgoraj naveden album Systems Overload. Gre za prah preteklosti, pri katerem zlahka lahko rečemo, da ne gre za novo skladbo, ampak za še neizdan rubin izpred 20 let. Pomnite tisti ''zmetalizirani'' HC, ki vsebuje težak thrash metal solo?! No, ravno to boste prejeli pri 7th Revelation: Beyond The Realm Of The VVitch.

Minus albuma je seveda že naveden - gre pač za eno samo skladbo. Kljub temu pa niti ne čutim kislega priokusa, ker, kot rečeno, verjamem, da bodo Integrity letos marsikoga še presenetili v okviru novih skladb oz. albumov.

twitter facebook