recenzije

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

banner
banner

intervju

25. 5. 2013  Intervju: Portlandski posiljevalci 
''Pusti si čupo, kadi travo, pij pivo in igraj hitro ali pa SE VRZI IZ MOSTA, MEDTEM KO V ROKAH DRŽIŠ CEMENTNI BLOK IN SI POŽVIŽGAVAŠ ''WHAT A WONDERFUL WORLD''!!!'' (Dylan Laviolette, Cemetery Lust)

Nekaj let nazaj sem prek internetkov (!!!) spoznal Dylana Laviolettea, zelo aktivnega underground bojevnika, ki straši vse živo v zvezni državi Oregon, ZDA. Takrat sem ga spoznal kot svojevrstnega Fenriza oz. bobnarja zasedbe Nekro Drunkz, z leti (in prek Facebooka) pa sem videl, da je možakar dejaven tako na koncertnem področju (obiskovalec, organizator ipd.), kot v sektorju DIY-založništva (Headsplit Records), vmes pa ima še vedno čas, da piše tudi newsletter.

Zdaj je trenutno najbolj aktiven z odličnim bendom Cemetery Lust, spodaj predstavljeni intervju pa je ''hommage'' predvsem old school intervjujem, ki sem jih opravljal konec devetdesetih, ko je bend kot tak bil zadnja stvar, na katero bi se fokusiral.

Tole je zelo politično nekorektno, zoprno, z bednim humorjem in dozo stare Sepulture prepojeno čtivo. Not for pussies, torej!

Ivan Cepanec aka Tegla: Hej, Dylan. Kako si? Ali pravkar poslušaš nove Dark Tranquility?

Dylan Laviolette: Tegla, ti stari pesjan, TOTALNO SEM V KURCU!!! DARK TRANQUILITY JE ZA PEDRE!!!

IC: Kako to misliš – ''NE, ne poslušam jih, ker so gay?''

DL: Hahahaha, odgovoril sem na to vprašanje, še preden sem zagledal tole. Ampak resno – raje poslušam country glasbo.

IC: Cemetery Lust. Kdaj in kje je nastal bend?

DL: PEKEL – 2008.

IC: Kdo je ustanovil bend in zakaj ta oseba ni svojega časa raje posvetila aktivnemu delovanju v lokalni cerkvi?

DL: Takrat smo se nažirali z vsem možnim alkoholom i poslušali PILEDRIVER + MENTORS + DARK ANGEL plošče in se odločili, da bi morali ustanoviti ''sleazy rape thrash'' bend. Kar se tiče drugega dela vprašanja – bili smo preveč zaposleni z uničevanjem naših jeter na lokalnih pokopališčih in parkiriščih, da bi se ukvarjali s cerkvenim drkanjem. Čeprav je drkanje v cerkvi zabavna stvar, ne razumi me narobe.

IC: Vaš album je zakon (beri Andrejevo recenzijo – klik!). Kaj vas je gnalo, da ste ustvarili takšno manijakalno mojstrovino? So vas dekleta razpizdila?

DL: Hvala ti!!! Ne, preprosto SOVRAŽIMO ves mevžasti počasni BULLSHIT v našem predelu sveta. Mi hočemo igrati le hitro in zlo SRANJE in ga metati v face lokalnih mevž. ''Fuckin twats!''

IC: Se besedila ukvarjajo s socialno neenakopravnostjo, veganskim načinom življenja in enotnostjo v HC-sceni? Če ne, s čim se potem?

DL: VSEKAKOR NE!!!!!! Mislim, da si nas zamešal z ostalim glasbenim sranjem iz Portlanda, ki dejansko pojejo o butastih in nepomembnih sranjih, kot so občutki ali politika. Me pojemo le o HUDIČU, SEKSU, POKOPALIŠKIH PERVERZIJAH in THRASHING METAL PEKLU ALKOHOLNE SMRTI!!!!

IC: Priznaj, da so ti novi Killswitch Engage super, ker se je vrnil Jesse David Leach. Kaj pa je to ''rape thrash''?

DL: Nič ne vem o Jesseu BIEECHu ali pa Killswitch EnGAYge!!! Rape thrash pa je nagravžen pocenski pijanski heavy metal, ki ga igramo le CEMETERY LUST.

IC: So te kdaj posilili v zaporu? Si ti kdaj posilil koga v zaporu?

DL: Ne, ker sem izurjen v izogibanju/laganju policiji.

IC: Je pesem zasedbe Dark Angel We Have Arrived boljša v live ali v studijski verziji?

DL: Studijska verzija!!! Welcome To the Slaughter House!!!

IC: Tvoje mnenje o bombnih napadih v Bostonu?

DL: Mislim, da so neumni, in sicer zato, ker se je to moralo zgoditi v Portlandu v katerem koli izmed barov, kot so Holocene, Star Bar, Dig A Pony ipd. Preveč fashion crusterjev, ki se prhajo vsak dan, svoje usrane obleke pa zakopljejo v zemljo in spermo in jih potem ponovno oblečejo v stanju, kot so!

IC: Kakšna pa je scena v Portlandu? Slišal sem, da je veliko hipsterskih bendov. To me žalosti. Pa tebe?

DL: Hahahaha, glej en odgovor pred tem. Ja, tu je na tone mevžastega sranja – vsak hoče igrati počasi kot dojenčki in to NAS RAZPIZDI!!! Veliko usranega trendovskega metala, veliko crusterjev, ki skušajo igrati death metal in potem, ko jim celo uspe, zapustijo sceno – IDIOTI!!! Pusti si čupo, kadi travo, pij pivo in igraj hitro ali pa SE VRZI IZ MOSTA, MEDTEM KO V ROKAH DRŽIŠ CEMENTNI BLOK IN SI POŽVIŽGAVAŠ ''WHAT A WONDERFUL WORLD''!!! Zaradi teh kurčevih bendov je težko organizirati soliden koncert, ker si mislijo, da lahko igrajo z nami – a se jebeno motijo!

IC: Kaj se pa dogaja z Necro Druknz in Anal Bunt (Dylanov Anal Cunt tribute band – op. I. C.)?

DL: Nekro Drunkz so se pravkar vrnili iz turneje, ki je potekala po Antarktiki in sodeč po vtisih, šla zelo dobro skozi med pingvini in eskimskimi cipami! Drugače pa bomo izdali split 7'' s SCHNAUZER, bendom, ki se označuje kot ''Ohio Scrap Metalers''. Tega se res veselimo! Po tem bomo poskrbeli za še nekaj split-izdaj. Smo pa ves čas zaposleni z desekracijami na odrih in z uničevanjem pičkastih bendov. Kar se tiče Anal Bunt – to je (svetovno gledano!) najboljši in edini AxCx tribute bend. VSI OSTALI TRIBUTE BENDI SO GAY!!!

IC: Ali pogrešaš Setha Putnama, vokalista AxCx? Imaš kakšne zgodbe, ki bi jih rad podelil z nami?

DL: Rekel bi, da ga pogrešam. Vedno sem bil velik AxCx fen in gre mi na kurac, da ne bo več njihovih koncertov ali posnetkov. Z njimi smo igrali tukaj v Portlandu 2 tedna pred Sethovo smrtjo. Bilo je odlično! AxCx so prišli 10 minut pred nastopom, ker so pred tem iskali droge v najbolj bednih delih mesta. Po koncertu pa sva s Sethom opalila debato – namreč, pristopil je do mene, ko je videl, da nosim majico od THE MENTORS, sam pa je tudi nosil njihovo originalno turnejsko majico iz časov, ko so prvič obiskali Boston. Pač, izmenjevanje zgodbe o El Duceju, Archgoat ipd.

IC: Ali dežuje v Oregonu – zdaj, mislim? Ali pa mogoče dežuje kri? (s Slayer v ozadju!)

DL: Ne, dejansko je preveč vroče in to je v kurcu. Gre mi na kurac, ker zdaj moram poslušati debile, ki se sprehajajo naokrog in pogovarjajo o vremenu. U-JEBENO-TIHNI! Obožujem, ko tukaj v Oregonu dežuje MENSTRUALNA KRI!!!

IC: Bi se Lombardo moral vrniti v Slayer?

DL: Kot veš, mi je vzelo kar nekaj časa odgovoriti na tole črevo od intervjuja. Medtem je umrl JEFF HANNEMAN in to je najbolj bedna novica! Vedno je bil moj najljubši kitarist v Slayer! Ampak, naj odgovorim na tvoje vprašanje – brez Lombarda Slayer sploh ne bi smeli igrati, brez Jeffa pa ne bi smeli igrati NIKOLI VEČ!!! Mislim, da bi drugače bilo res žaljivo! Ampak verjamem, da bodo nadaljevali, ker so pohlepni kurcoljubci!

IC: Kako tak brezposelni bobnarski klošar kot si ti sploh preživi v tem krutem svetu?

DL: Svoj kombi izposojam kot ''F-shack'' ostalim klošarjem, a ga morajo počistiti po aktu, ker jih drugače premlatim z bambusovo palico. What.......Is Real?!!!!?!?!

IC: Kaj je to Headsplit Records? Plesna šola?

DL: HEADSPLIT RECORDS JE PLESNA ŠOLA EKSKLUZIVNO ZA SLEPE KVADRIPLEGIČNE ALBINO SATANISTE!!! A ko ni veliko prometa na tem področju, gre za portlandsko najbolj EXTREMNO PIJANO IN NAGRAVŽNO podtalno metal založbo. NO WIMPS NO POSERS NO TRENDS!!!! DIE!!!!! Pravkar sem izdal IMPETIGO - LEGACY OF GORE, WITCHVOMIT - DROWNED IN FILTH, GRIM RAPER - GRIM TO YOUR RIM, DEMENTOX - VICTIMS OF HATRED, NEKRO DRUNKZ/LARRY DAVID in to so same split kasete. Če jih hočete naročiti, pišite na headsplitrecords@yahoo.com ZDAJ ali pa bom prišel k vam na dom in si ga zdrkal na vaše domače živali!

IC: Bojda imaš fanzine?

DL: Ni fanzine, to je NEWSLETTER. Sem zelo zaposlen z mojim ''F-shack'' izposojanjem in plesno šolo, tako da nimam časa, da bi se popolnoma posvetil fanzinu. Torej, lahko vsak joče, zakaj nimam fanzina, a bom spil ogromno bencina in takšno jokico zažgal s svojo scalino!!! Če vas pot pripelje na Maryland Death Fest, boste tam lahko dobili novo izdajo newsletterja.

IC: Kakšno zdravstveno zavarovanje imate v ZDA?

DL: BUTASTO! Die When You Die!

IC: Judas Priest ali Iron Maiden?

DL: Judas Priest gotovo!!! Kar se Maidnov tiče, so mi OK le S/T, Killers in Powerslave – ostalo se vse ponavlja. Vse, kar so izdali Judas Priest (OK, minus NostraDUMBASS), je jebeno zakon!

IC: Ali boste s Cemetery Lust izdali kakšen nov album? Kako bo zvenel?

DL: Ja, nekaj pesmi že imamo pripravljenih, pripravljamo pa tudi nekaj split izdaj. Verjetno bo zvenel kot totalne smeti.

IC: Je pevec Cemetery Lust gay?

DL: Zgolj, ko poje v QUEEN tribute bendu! V vseh ostalih slučajih je totalno hetero!!!

IC: Še kakšna izjava za tista dva slovenska transvestita, ki bosta gotovo prebrala prvih par vprašanj?

DL: Vsem slovenskim transvestitom: zahvaljujemo se vam na vsej podpori, ki ste nam jo nudili vsa ta leta. Slišim, da je Slovenija mnogo bolj prijazna transvestitom, a če vas mika Amerika, gotovo obstaja veliko tipov v THE KNOW oz. THE STAR BAR-u tukaj v Portlandu (zvezna država Oregon, ZDA), ki bi jih zanimale vaše seksualne preference. ''ONLY METH IS REAL - 6669 - SEE YOU IN HELL MONTEL!!!!! DISGUSTOR 6!6!6!''

twitter facebook