recenzije

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

banner
banner

intervju

21. 12. 2011  Decapitated - Duha ni moč ustaviti! 
''Iz bolečine pride moč!'' (Vogg)

Vodilo, ki ga lahko opazimo na ''bannerju'' zasedbe Decapitated že od njihove vrnitve na odre leta 2010, drži Waclawa ''Vogga'' Kyeltiko vse odkar je v tragični nesreči izgubil bobnarja in brata, Vitolda ''Viteka'' Kyeltiko in zaradi katere pevec Adrian ''Covan'' Kovanek še danes izredno počasi okreva od dolgotrajne poškodbe glave. Vogg je v svojih manj kot 30 letih starosti doživel tako uspeh kot tragedijo - z bratom sta prvo ploščo Winds Of Creation posnela, ko je bil Vogg star 14 let, njegov brat pa 12. Le-ta jim je prinesla pogodbo z Earache Records, na kateri so v naslednjih letih izdali 3 meje premikajoče plošče (Nihility, The Negation in Organic Hallucinosis). Prepotovali so ves svet in zaslužili spoštovanje tako vrstnikov na sceni kot poslušalcev.
Leta 2007 se je to končalo.
In 3 leta je trajalo, da se je Vogg pobral - najprej se je pridružil Vader, sčasoma pa jih je zapustil, saj je končno našel moč nadaljevati delo z Decapitated in s popolnoma novo postavo - z bobnarjem Krimhom, vokalistom Rafalom in basistom Heinrichom, ki je očitno zapustil bend, saj ga je v živo nadomeščal sodržavljan Konrad Rossa (Trauma itd.), na uradni strani Heinricha ni več kot uradnega člana.
In ne samo, da so se Decapitated vrnili na odre - vrnili so se z albumom Carnival Is Forever, ki je živ dokaz, da Voggova strast do ustvarjanja ni niti najmanj poniknila. Z Voggom smo se pogovarjali 28. 11. 2011, ko so Decapitated obiskali Slovenijo z Aborted, Fleshgod Apocalypse in z drugimi v okviru turneje Decimation of Europe.

Avtor:
twitter facebook